*** Fontos információ: a deviza és az alapanyagárak folyamatos változása miatt a honlapon lévő áraink tájékoztató jellegűek. Kérje mindig aktuális árajánlatunkat! *** Áremelkedés miatt 15%-al emelkednenk az áraink! Átárazás miatt türelmüket kérjük!
FŐOLDAL
CÉGINFO
ELÉRHETŐSÉG
AKCIÓK
ÁLLÁSLEHETŐSÉG
GRAFIKAI STÚDIÓ
VEZETÉS:

Tisztelettel üdvözlöm Önöket magam és munkatársaim nevében abból az alka-lomból, hogy honlapunkra látogatott. Bízunk abban, hogy termékeink elnyerik tetszésüket, és hamarosan vevőink között üdvözölhetjük!
Az ECOLE-STYLE két magyar pedagógus családi vállalkozásaként alakult 2004-ben. Megalapítása óta foglalkozik iskolabútorok és irodabútorok gyártásával, kis- és nagykereskedelmével.
Cégünk folyamatos fejlesztésének, és partnereinknek köszönhetően, a hazai iskolabútor gyártás, forgalmazás meghatározó szereplőjévé vált.
Igyekeztünk olyan kínálatot összeállítani vevőink számára, amelyben megtalálja az igényeinek, céljainak, árelképzeléseinek legjobban megfelelô terméket!

TERVEZÉS:

A tervezés során a legfôbb szempont az ergonómiai szemlélet kialakítása volt, azaz az emberi tevékenység, a tér a tárgyak egymással való összhang meg-teremtése. Mindannyian naponta átlagosan 20 órán keresztül különbözô bútorokat használunk munkahelyen, otthon, intézményekben, és korántsem mindegy, hogy ezt milyen körülmények között tesszük! Ön megtervezi, mi megvalósítjuk!

GYÁRTÁS:

Termékeink tervezése és fejlesztésén túl fontos szempont, hogy közösen megter-vezett „álmainkat” egy olyan szakemberekbôl álló csapat valósítsa meg, akik célja a mindenkori magas minôség és tartósság biztosítása. Munkájukat korszerûen fel-szerelt gyártóüzem segíti, ahol lakatos, hegesztő, porlakkfestő, asztalos, és kárpitos részleg működik. Bármilyen egyedi igényt is ki tudunk elégíteni.
Saját gyártású termékeinkre 3 év garanciát vállalunk!

ÉRTÉKESÍTÉS:

Ügyfélszolgálatunk, értékesítési munkatársaink, akik egyben pedagógusok is, készséggel állnak rendelkezésükre telefonon, üzletkötőink, akár személyesen is segítenek megtervezni, kiválasztani az Önöknek legmegfelelőbb termékeket.
Megrendelést minden esetben írásban fogadunk el, e-mailen, faxon, levélben a honlapunkon található megrendelőlapon.

SZÁLLÍTÁS:

A gyártóüzemben összeszerelt termékeket saját szállítással juttatjuk célba!
A szállítási feltételeket, garanciát lsd. a főoldalon.

Üdvözlettel:  


Szabó Gábor
ügyvezető